Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

«ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΛΟΓΓΟ» ΣΤΟ ΠΕΡΑΧΩΡΙ



Ο Κοινωφελής Όμιλος Περαχωρίου στα πλαίσια ανάδειξης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, οργανώνει φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Ανακαλύπτουμε τον Αφεντικό Λόγγο»

Στόχος μας είναι
-       η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Δάσους που δεσπόζει στην κώμη του χωριού μας
-       η αισθητική απόλαυση ενός περιπάτου σε αυτό και
-       η ανάγκη προστασίας του.

Για να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους θέλουν με ασφάλεια να περπατήσουν και να φωτογραφήσουν το δάσος οργανώνουμε δύο ξεναγήσεις την περίοδο του Πάσχα.
Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου 2015, στις 15:00 και
Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου2015, στις 15:00
Οι ξεναγήσεις θα γίνουν από το δάσκαλο Παναή Κασσιανό κα θα περιλαμβάνουν περίπατο στο εσωτερικό του δάσους, ιστορικές και γεωφυσικές πληροφορίες αλλά και δραστηριότητες ανακάλυψης του κρυφού κόσμου του.
Οι φωτογραφίες, που θα ληφθούν αυτές τις ημέρες αλλά και όποια άλλη ημέρα επιθυμεί κάποιος να επισκεφτεί και να φωτογραφίσει το δάσος, θα εκτυπωθούν με ευθύνη του καθενός σε μέγεθος Α4 και θα εκτεθούν στην αίθουσα του Κοινωφελούς Ομίλου, από 18 έως 25 Ιουλίου 2015.
Η έκθεση θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 18 Ιουλίου 2015, με παρουσίαση αφηγήσεων και προβολών για το δάσος, και θα κλείσει το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015, ημέρα της Γιορτής του Κρασιού, με την ανακοίνωση των 15 καλύτερων φωτογραφιών, οι οποίες θα επιλεγούν μέσα από τις προτιμήσεις των επισκεπτών, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα μπορούν να ψηφίζουν τις καλύτερες κατά τη γνώμη τους φωτογραφίες καθώς και με την ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω της σελίδας του Ομίλου.
Μετά από αυτή τη διαδικασία οι 15 φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα εκτυπωθούν και θα κορνιζαριστούν με έξοδα και ευθύνη του Κοινωφελούς Ομίλου και θα αποτελέσουν το υλικό μόνιμης έκθεσης στο χώρο του Ομίλου αλλά και το υλικό περιοδικής έκθεσης σε διάφορους χώρους εντός και εκτός του νησιού μας.
Ας ανακαλύψουμε λοιπόν τον Αφεντικό Λόγγο …
Δηλώσεις συμμετοχής στις 2 ξεναγήσεις την περίοδο του Πάσχα, στα τηλέφωνα: Ναταλία Γρίβα 6973603901 και Λουκία Γεωργουλά 694201244

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου