Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΗ Η ΙΘΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΙΣΩΑΕΤΟΥ!!!!



Κόπηκε ο επαρχιακός δρόμος Βαθύ-Πίσω Αετός στην Ιθάκη. Το πρόβλημα είναι σοβαρό και μεγάλο η ζημιά είναι κοντά στο λιμάνι (στη Τρίτη απο το τέλος στροφή) με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση στο λιμάνι απ τους επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν με τα καράβια των γραμμών Αστακού και Κυλλήνης. Νωρίς το μεσημέρι έφθασαν τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ιονίων Bαγγέλης Ανδρεάτος υπεύθυνος Πολιτικής προστασίας και ο πολιτικός μηχανικός Διονύσης Αλεξανδρόπουλος στο σημείο της κατάρρευσης του δρόμου προκειμένου να εξετάσουν το μέγεθος της ζημιάς και τι ενέργειες χρειάζεται να γίνουν άμεσα.
Μετά την αυτοψία των στελεχών της Πολιτικής Προστασίας, δόθηκε η εντολή για την άμεση αποκατάσταση του τμήματος του δρόμου που έχει καταρρεύσει μιας και για την ολική αντιμετώπιση του προβλήματος θα χρειαστεί μελέτη και εργασίες για την πλήρη και οριστική λύση του προβλήματος μιας και στο ίδιο σημείο ο δρόμος έχει καταρρεύσει άλλες δύο φορές τα τελευταία χρόνια.
Ο  δρόμος Πίσω Αετός-Βαθύ παραμένει κλειστός, τουλάχιστον μέχρι και αύριο  και σε ότι αφορά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια το ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ θα πιάσει στο λιμάνι στο Βαθύ στις 16.15  απο τη Σάμη και στην επιστροφή του από το δρομολόγιο του Αστακού στις 21.15, ενώ δεν υπάρχει ακόμα καμία ενημέρωση για το βραδινό δρομολόγιο του ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου