Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα η παρουσίαση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο Miramare. Σε μία κατάμεστη αίθουσα, γεμάτη από μέλη αλλά και φίλους του κόμματος παρουσιάστηκαν πανηγυρικά  οι τρεις υποψήφιοι : η μέχρι σήμερα βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο μηχανικός Γεράσιμος Βασιλάτος και ο δικηγόρος από την Ιθάκη Αλέξανδρος Ταφλαμπάς.
Σε μία ενωτική ατμόσφαιρα, τόσο ο περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας αλλά και ο επικεφαλής των Ριζοσπαστών Ξανά και δημοτικός σύμβουλος Μάκης Δημητράτος με τις ομιλίες τους τόνισαν την ανάγκη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα, τη δυνατότητα ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών και αλλά και την ανάγκη συσπείρωσης γύρω από τους τρεις υποψήφιους.

Γαλιτσάτος: Εμείς δεν κρυβόμαστε
Ιδιαίτερα καυστικός για την αντίστοιχη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος σχολιάζοντας και συγκρίνοντας την κεκλεισμένων των θυρών παρουσίαση του γαλάζιου ψηφοδελτίου με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν ανοιχτή τόσο για τα ΜΜΕ όσο και για τους πολίτες.
«Εμείς δεν κρυβόμαστε», είπε ο κ. Γαλιατσάτος, «άλλοι κρύβονται... τι έχουν να κρύψουν, από ποιον κρύβονται; Κρύβονται γιατί γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική που υπηρετούν είναι η πολιτική που θα καταδικαστεί. Δεν μπορούν να δώσουν το πρόσωπό τους προς τα έξω και να εξηγήσουν τις δικές τους συμμαχίες».
Εμείς δεν έχουμε ανάγκη τα «σταριλίκια»
Τέλος, μιλώντας για τους τρεις υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ, ο περιφερειάρχης τόνισε ότι και οι τρεις υποψήφιοι είναι καταξιωμένοι συμπολίτες «και επαγγελματικά και ηθικά και πολιτικά, βγαλμένοι μέσα από τους αγώνες της καθημερινότητας. Δεν πουλάει κανείς τους «σταριλίκι», γιατί δεν το χρειάζονται, είναι όλοι άνθρωποι της καθημερινότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου