Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Η ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΩΝ «ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ» ΦΥΛΛΑΔΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...!!!




Από εχθές το βράδυ ο λαός της Κεφαλονιάς έδωσε την καλύτερη απάντηση ενάντια στη βρόμικη προπαγάνδα που είχαν εξαπολύσει εδώ και εβδομάδες κάποιες "εξαρτημένες" δημοσιογραφικές φυλλάδες των σεντς υποχείρια της τοπικής εξουσίας...!!!

Την ίδια ώρα οι κύριοι αυτοί συνειδητοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο ότι η τοπική κοινωνία αντιστάθηκε στην επιθυμία των ίδιων και των "αφεντικών" τους να επιβάλλουν ως βουλευτή ένα "ξένο" και "εισερχόμενο" στοιχείο για την Κεφαλονιά.... με το πρόσχημα μάλιστα ότι πάνω από όλα ενδιαφέρεται για το συμφέρον του νησιού μας..... ένα ακόμα μεγάλο ανέκδοτο της "δημιουργικής" δημοσιογραφίας τους....!!!

Προσπάθησαν μέσα από παρωχημένους και "τεχνητούς" τίτλους που θύμιζαν προηγούμενες δεκαετίες αλλά και προβάλλοντας φωτογραφίες από δήθεν μεγαλειώδες συγκεντρώσεις στις οποίες αν παρατηρούσε κανείς βρίσκονταν συνεχώς τα ίδια πρόσωπα να επηρεάσουν το εκλογικό σώμα ωστόσο υπέστησαν μια εκκωφαντική ήττα.....!!!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσκρούσουν σε "παγόβουνο" και να ψάχνουν τώρα ποιός θα βγάλει τα νερά που έχουν εισχωρήσει καθώς κινδυνεύουν να βουλιάξουν.....

Έχουν πάθει παράκρουση και ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως και δεν κατάφεραν για μία ακόμα φορά να χειραγωγήσουν τη βούληση των πολιτών και να τους κατευθύνουν στην κάλπη ώστε να πριμοδοτήσουν την "εκλεκτή" επιλογή τους....

Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της παραζάλης στην οποία βρίσκονταν και πριν το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν ότι ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν σαφής προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά εκείνοι έκαναν λόγο για ισχνή διαφορά γύρω στο 2% ενώ λίγα 24ώρα πριν από τις κάλπες μιλούσαν για ανατροπή.....

Ουσιαστικά έχουν υποστεί οι ίδιοι εγκεφαλική "ανατροπή" αλλά για την περίπτωση τους το μόνο που απομένει για να απαλλαχτεί η κοινωνία από αυτά τα δημοσιογραφικά "παράσιτα" είναι να ψεκαστούν....!!!

Η χθεσινή βραδιά ήταν μία ακόμα δημοσιογραφική τους "γκάφα" από τις πολλές άλλωστε που έχουμε απολαύσει τους τελευταίους μήνες και ένα κατρακύλισμα στο δείκτη της αξιοπρέπειας και της ηθικής....!!!

Εμείς από την πλευρά μας καθώς διαπιστώνουμε ότι ακόμα και σήμερα φαντάζονται και αναφέρονται ότι επέτυχαν εκλογική νίκη θα τους προτείνουμε να το κοιτάξουν λίγο περισσότερο καθώς μπορεί να είναι τα πρώτα συμπτώματα για κάτι χειρότερο..... ώστε να μην καταλήξουν να γίνουν οι "τρελοί" του χωριού...!!!

Λίγοι άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο μπορούν να αποδεχτούν την ήττα και δυστυχώς τα "παπαγαλάκια" αυτά δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία....!!!

http://kefaloniapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου