Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ




Κοίτα οι άλλοι έχουν κινήσει Έχει η πλάση κοκκινίσει Άλλος ήλιος έχει βγει Σε άλλη θάλασσα, άλλη γη. ΛΕΒΕΝΤΕΣ, μεθύστε με τον θρίαμβο, καμαρώστε περήφανα για το κατόρθωμά σας, κρατήστε για πάντα χαραγμένη στην ψυχή σας αυτή τη μεγάλη μέρα. ΗΡΩΕΣ, κατορθώσατε το ακατόρθωτο, νικήσατε τους πάντες, καλούς και κακούς, νικήσατε τη λογική της μίζερης καθημερινότητας, νικήσατε τον συμβιβασμό της παραμονής, πετάξατε ψηλά, πέρα από τον άθλο, πέρα από τη φαντασία.
Σκορπίσατε παντού τη λάμψη της ευτυχίας, τον ενθουσιασμό και τη χαρά σε μικρούς και μεγάλους, διδάξατε ότι ο θρίαμβος έρχεται μόνο με ενότητα και συνεργασία. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, θα είστε για πάντα πρωταθλητές στην καρδιά και στο μυαλό όλων, σηκώσατε πολύ ψηλά το κύπελλο της δικαίωσης και της ελπίδας και οδηγήσατε τον καθένα από μας στην απόλυτη ευτυχία. Η κατάθεση ψυχής στις δύσκολες στιγμές, η αυταπάρνηση και η υπόσχεση της συνεχούς προσπάθειας μέχρι το τέλος, έφεραν αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές του τίτλου όχι μόνο της ανόδου, αλλά και της επόμενης μέρας. Που θα είναι, πια, πολύ διαφορετική για όλους εμάς. Μιας επόμενης μέρας, στην οποία δεν θα μπορούν να επιβιώσουν οι ψεύτικες υποσχέσεις, οι φθηνές δικαιολογίες και οι άναρθρες κραυγές.
Η ιστορία των 35 χρόνων, οι ιδανικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΘΑΚΗ, η έκρηξη της 10-5-2014, η λάμψη στα πρόσωπα του κόσμου, απαιτούν την μετατροπή του γηπέδου ΝΙΚΟΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΑΣΑΣ σε στάδιο με χλοοτάπητα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ. Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΣΠΥΡΟΣ ΖΕΡΒΟΣ
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου