Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΘΑΚΗΣ


Στις 29 Μαρτίου 2013, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Ιθάκης θα γίνει ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ένα από τα θέματα στη Ημερήσια Διάταξη είναι λήψη νέας απόφασης για έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με Εισηγητή  το Δήμαρχο Ιθάκης
Στις 4-3-2013 στη συζήτηση του Π/Υ, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νώντας Μαυροκέφαλος πρότεινε, οι συμβασιούχοι που δουλεύουν χρόνια στο Δήμο Ιθάκης να προσληφθούν ως μόνιμοι. Είναι μια πολιτική θέση, η οποία ψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων. Την επόμενη ημέρα ο δήμαρχος απαιτούσε να μην γραφεί η απόφαση.  Όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να επιβάλλει την άποψή του, εξέδωσε ανακοίνωση  σύμφωνα με την οποία, ο Δήμος Ιθάκης δεν θα προσλάβει συμβασιούχους το 2013, και η ευθύνη βαραίνει  τον... Ν. Μαυροκέφαλο!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟ 2013 ΓΙΑΤΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ! Και βέβαια  ουδείς από τους αρμόδιους που διοικούν το Δήμο, είχε την στοιχειώδη ευαισθησία να πει την αλήθεια στο Δ.Σ και να δώσει εξηγήσεις για το νέο...  επίτευγμα των διοικούντων!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου