Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

EΚΔΗΛΩΣΗ FASHION SHOW ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ «ΙΘΑΚΗ»

Με το σύνθημα «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» ο Σύνδεσμος «Ιθάκη» διοργανώνει Fashion Show στο ξενοδοχείο Kanika Pantheon Hotel στη Λεμεσό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου, η ώρα 19:00 στην αίθουσα Αθηνά. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει cocktail και παρουσίαση καλοκαιρινής κολεξιόν από καταστήματα και γνωστούς οίκους στη Λεμεσό. (Donna Chic, Eres, Fendi, Fashion Networld). Ο Σύνδεσμος Ιθάκη ιδρύθηκε στην Λεμεσό, με αφορμή το Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού 2011, και με την στήριξη του Ομίλου Εταιρειών ΚΑΝΙΚΑ. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, του οποίου σκοπός είναι η επιμόρφωση του κοινού σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της άνοιας αλλά και η προσφορά στην βελτίωση των υπαρχόντων μέσων και τρόπων αντιμετώπισης και ανακούφισης των ασθενών με άνοια.
Πέραν αυτού ο σύνδεσμος προσφέρει στον ασθενή και στην οικογένεια του ανακουφιστική στήριξη σε όλα τα στάδια της ασθένειας. Η προσφορά της φροντίδας από εξειδικευμένα άτομα και κέντρα, η κοινωνικοποίηση των ασθενών και η ψυχοκοινωνική και οικονομική προσφορά προς την οικογένεια του ασθενή είναι μόνο μερικοί από τους στόχους που έχει θέσει ο Σύνδεσμος.
Εκ μέρους του συνδέσμου ΙΘΑΚΗ θα θέλαμε να προτείνουμε όπως στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας που χαρακτηρίζει τον οργανισμό σας συμπεριλάβετε την εκδήλωση αυτή στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες σας και συμβάλετε στην πραγματοποίηση και επιτυχία των στόχων της δημοσιοποιώντας την εκδήλωση στο περιοδικό σας.
Η συμπαράσταση σας αυτή είναι πολύτιμη και σημαντική. Με τη δική σας συμμετοχή θα μας δοθεί η δυνατότητα να ενδυναμώσουμε αυτή την προσφορά προς τους συνανθρώπους μας και θα μας δώσει κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 25274501ή στο email: info@ithaki-cyprus.com
Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση σας, γιατί «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ» σίγουρα μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στο αύριο. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη και προσφορά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου