Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ !!!!


Γιατί  σαλτάρει η αδερφή Νίκη; αγκαλιάζονται λέει και χορεύουνε χαρούμενα και ευτυχισμένα  αυτοί οι γνωστοί της παλιοπαρέας που ατούρες της φέρνουνε. Μα και τι να κάνουνε. η κρίση θέλει καλοπέραση και μη ζηλεύεις που δε σε παίζουνε. Μεγαλοεπιχειρηματίας εσύ τι δουλειά έχεις μ' αυτούς άσε που μπορεί να γλεντάνε και με τα λεφτά του Δημαρχείου που τα ψάχνεις και δε τα βρίσκεις, οπότε κάτσε μακριά κι αλάργα. Κάτσε και γράψε για το σύστημα στην Ελλάδα που είναι σάπιο και έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής. Ευτυχώς που παρουσιαστήκατε εσύ και ο Γιάνναρος τη κρίσιμη στιγμή και τη προλάβατε προτού καταβαραθρωθεί και πάρει μαζί της καλούς σα και σας και κακούς σα τους άλλους. Θα σας χρωστάμε αιώνια. ευγνωμοσύνη που μας σώσατε και σώσατε και το Έθνος μας.
Πρέπει να αποβάλλετε τις. ντροπές και τις ταπεινοφροσύνες και να μας πείτε ότι όλα αυτά που αναφέρουν οι δύο υπουργοί για ποινικά αδικήματα και φορολογικά χρέη τα διαπράξατε στον αγώνα που κάνατε χρόνια στη ξενιτιά για να σώσετε εμάς, το Θιάκι και το Έθνος όλον! Αμαρτήσατε για τη πατρίδα είστε ικανοί να μας πείτε και να δείχνετε ότι το πιστεύετε κιόλας! Πως να μη χορεύουνε οι άλλοι γιορτάζοντας τη σωτηρία τους! Όμως ότι και να κάνουνε πού να τη βρούνε αυτοί τέτοια τύχη για τέτοια δημοσιότητα που απολαμβάνετε μέχρι τα Παλαιά Ανάκτορα φτάσατε ενώ αυτοί άντε να πάνε μέχρι τους βαράγκους που τους ευχόσουνα να πάνε αλλά δε σου κάνανε το χατίρι γιατί φαίνεται πώς δεν είχες εξουσιοδότηση.
Μου κάζει όμως ότι είδα ένανε χτες να στέκεται εδεκεί στο Ανεμοδούρι και να κοιτάει κατά τη Μούντα (δεν ήτανε ο καλαγιεμου) λες να σκέφτονται να σου κάνουνε και μια φορά τη χάρη. Προτού όμως τους δεις να πέφτουνε στα βράχια χορεύοντας και τραγουδώντας πρέπει να τους πεις: αυτά που λένε οι βουλευτές και ψάχνουν τα Υπουργεία είναι αλήθεια η πρόκειται για συκοφαντίες των κακών; Αντί να μας αραδιάζεις υποθετικούς διαλόγους μεταξύ εσένα Αδερφής και του Αδερφού και να μας παρουσιάζεις το Γιάνναρο σα το Λάο Τσε με μύθια και παραμύθια κλεμμένα, είναι πιο χρήσιμο να μας πείτε, τι καταδίκες κουβαλάτε και τι ποσά χρωστάτε σε δημόσιο και ταμεία!
Γιατί αυτά που διαβάζονται μέσα στη Βουλή των Ελλήνων για τις αφεντιές σας είναι ντροπής για το νησάκι μας. Κρίμας δεν είναι να τα ξέρουνε στα υπουργεία και να τα κρύβετε από τους δύστυχους τους υπηκόους σας;
μου καζει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου