Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΑ "ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ" ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΟΖΕ


Ο δυναμικός «σκορπιός» των εικαστικών, ζωγράφος, ποιητής και θεωρητικός Κώστας Ευαγγελάτος γιόρτασε στις 12 Νοεμβρίου το βράδυ τα γενέθλια του με την παρουσία καλών φίλων, συνεργατών από τον καλλιτεχνικό και τον εκδοτικό χώρο.
Φέτος τα γενέθλια του έγιναν στο Exhibition Hall του πρωτοποριακού πολυχώρου Booze Cooperativa στην Αθήνα, με αφορμή την εντυπωσιακή συμμετοχή του στην τολμηρή έκθεση που επιμελήθηκε ο ιστορικός τέχνης, Μεγακλής Ρογκάκος, με τίτλο: SEXPLOSION / ΣΕΞΑΡΣΗ στις εικαστικές τέχνες.
Το παρών έδωσαν εκλεκτοί φίλοι, γνωστοί καλλιτέχνες, όμορφα μοντέλα του και πολλοί νέοι θαυμαστές της δουλειάς του, που του ευχήθηκαν υγεία, εμπνεύσεις, ψυχικό σθένος και φωτεινή συνέχεια στην ανεξάρτητη πολυμορφική πορεία του. Ο εορτάζων τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την στήριξη τους και τους προσκάλεσε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τις ζωγραφικές, ποιητικές και θεωρητικές εκδόσεις που κυκλοφορούν με έργα του καθώς και στις σημαντικές ομαδικές εκθέσεις που θα συμμετέχει στο Κολέγιο Αθηνών και την γκαλερί Enigma.
Όλοι γεύτηκαν τα εξαίρετα παραδοσιακά γλυκά της Κεφαλονίτικης ” Βοσκοπούλας” και διασκέδασαν θαυμάσια με σύγχρονους ήχους στο υποβλητικό νεανικό περιβάλλον του Booze.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου