Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ



Με φωτογραφική προκήρυξη, την τρίτη στη σειρά, ο Δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός ζητάει άτομα για την κάλυψη θέσης συμβούλου, την οποία ήδη καταλαμβάνει η αδερφή του κ. Νίκη Κασσιανού - Παναγιωτοπούλου εδώ και 8 περίπου μήνες.
Η κ. Παναγιωτοπούλου είναι ιδιοκτήτρια της παιδικής κατασκήνωσης με τον τίτλο «Φωτοχαρά», η οποία όμως φαίνεται να χρωστάει στο Δήμο της Πύλου-Νέστορος ποσό, το οποίο αντιστοιχεί σε οφειλές ετών για την χρήση της περιοχής.
Συγκεκριμένα η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πύλου-Νέστορος (Κ.Ε.Δ-ΠΥ.ΝΕ),  με την απόφασή της με αρ. 11 /2011, έχει αναθέσει στον κ. Τρύφωνα Λαμπούση, Δικηγόρο του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, την υπόθεση και αναφέρει σε σχετικό έγγραφο ότι η κ. Παναγιωτοπούλου χρωστάει «αρκετά χρήματα από το μισθίο τρέχοντος έτους καθώς και παρελθόντων οικονομικών ετών με την αιτιολογία ότι δεν την έχουν πληρώσει τα διάφορα ταμεία.».
Η κ. Παναγιωτοπούλου, τον Μάιο του 2011 αντιμετώπισε προβλήματα και με το Ε.Τ.Α.Α.  (Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων) όταν, με την απόφαση 128/5-5-2011, εξαιρέθηκε από τον διαγωνισμό για τις κατασκηνώσεις του. Ο λόγος ήταν ότι, σύμφωνα με το ποινικό μητρώο που κατέθεσε, είχε καταδικαστεί για παράβαση του Ν.86/1967, (υπεξαίρεση ασφαλιστικών εισφορών).
Να σημειωθεί ότι στα προσόντα που θα πρέπει να έχει ο υποψήφιος σύμβουλος για τον Δήμο της Ιθάκης, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Δημάρχου, είναι :
Β) Πτυχίο Παιδαγωγικής Ακαδημίας.
Γ) Να έχουν εμπειρία στην οργάνωση, διοίκηση και λειτουργία παιδικών κατασκηνώσεων, παιδικών σταθμών και δημοτικών σχολείων:
Η επαγγελματική εμπειρία θα αποδεικνύεται με χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Η κ. Κασσιανού, είχε παραιτηθεί από την αμοιβή της, από τον Δήμο της Ιθάκης όμως όταν το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιθάκης ζήτησε να είναι νομότυπη η πρόσληψή της, ο Δήμαρχος Ιθάκης απάντησε ότι «αφού το θέλετε θα είναι με μισθό».
Πηγή: http://www.kefalonitikanea.gr/ Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου