Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

37 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟΣ ΜΑΜΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ... ΡΕ, ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΜΗΘΕΙΤΕ!


Τριάντα (37) χρόνια λεηλατήσατε τη χώρα και τώρα ζητάτε από τους πολίτες  να πληρώσουν τις αρπαχτές σας. Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

37 χρόνια λεηλατήσατε τη χώρα παρέα με τα κολλητάρια σας,  τους  νταβατζήδες και τους κρατικοδίαιτους κηφήνες-συνδικαλιστές  που τώρα σας εκβιάζουν. Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

37 χρόνια διορίζετε συγγενείς και κολλητούς στη Βουλή, στις ΔΕΚΟ, στα κρατικά κανάλια και μας πηδάτε στη φορολογία για να τους πληρώσετε. Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

 37 χρόνια δεν αφήσατε μίζα για μίζα με αποτέλεσμα να γίνουν πάμπλουτα ακόμη και τα δισέγγονά σας. Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

37 χρόνια φτάνει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Πράγματι στο κόκκαλο των φορολογουμένων πολιτών. Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

37 χρόνια τα κολλητάρια σας, οι Τραπεζίτες,  μπουκώνουν με θαλασσοδάνεια κι αγύριστα τους νταβατζήδες των ΜΜΕ που σας στηρίζουν την ίδια στιγμή που οι εισπρακτικές εταιρείες  εκβιάζουν τους δανειολήπτες των στεγαστικών και τους αρπάζουν τα σπίτια. Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε ρε!

37 χρόνια οι κρατικοδίαιτες  ΔΕΚΟ, με πρωταγωνίστριες τον ΟΠΑΠ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κλπ, μπουκώνουν συγκεκριμένα ΜΜΕ με κρατικές διαφημίσεις διαφθείροντας και εκβιάζοντας στήριξη. Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!

Υποσχεθήκατε ότι θα πατάξετε την ανομία και δεν βάλατε κανένα φυλακή για την μεγάλη αρπαχτή της Siemens. Ρε, δε πάτε να μαμηθείτε!
Εδώ και 2 χρόνια διασώζετε τη χώρα και κάθε τόσο επιστρέφετε και μας ληστεύετε  με το πιστόλι στο κρόταφο. Ρε, δεν πάτε να μαμηθείτε! 
Στο κατάλογο μπορεί να προσθέσει και ο καθένας από σας  τη δική του συμβολή…

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΜΕΝΟΥΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου