Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ!


Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από την Ζάκυνθο και να δείτε πως σε μερικές περιοχές... αντιμετωπίζουν τους τουριστες λες και τους κανουν χαρη που τους δεχονται και απλα σαν αντικειμενα προς εκμετάλλευση.
1) Οπου και να πηγαιναμε (και γυρίσαμε όλο το νησί δε μιλάμε μόνο για ενα μέρος) για φαγητό τις περισσοτερες φορες ήταν ανεδαίστατοι και ψυχροι τα περισσότερα ήταν κατεψυγμένα και απλα τα πεταγαν στην φωτιά. Για αποδειξη ουτε λόγος γινοταν μάχη για να την πάρουμε, εχουν συνηθίσει απο τους ξένους φαινεται που αρκουνται με κατεψυγμένες πατατες και δε ζητανε αποδειξη ενω ο Ελληνας είναι σε δευτερη μοίρα που παει εκει με τις οικονομίες του να τους αφησει λεφτά.
2) Στα καραβακια πχ.για Ναυάγιο σου εκοβαν ενα απλο χαρτακι με το ποσο χωρις επωνυμία που εννοειται δε μετραγε για αποδειξη και φανταστειται τι καθαρο κέρδος έβγαζαν.
3) Η πόλη μέσα είχε πάρα πολλά σκουπίδια και μύριζε,  τα πεζοδρομια τα περισσότερα ήταν σπασμένα και δε μπορούσες να περπατήσεις
4) Στο ξενοδοχείο που μέναμε (Plaza) τη τελευταια μέρα και αφου είχαμε φτιαξει τα πραγματα για αναχωρηση και λειψαμε μόνο για το πρωινο και μετα φορτωσαμε για να φύγουμε, όταν γυρισαμε σπίτι μας ανακαλύψαμε οτι μας κλεψανε ρούχα απο την βαλίτσα. Εννοείται οτι ήταν προσεχτικοι γιατι δε πήραν τα πανω πανω αλλα οτι ακριβο υπήρχε από κάτω. Πήρα τηλεφωνο την ιδιοκτηκτρια η οποια ήταν ανεδαιστατη και ελεγε οτι δεν τα είχα πάρει μαζί και ότι λέω ψέμματα. Φανταστείτε ρουχα που τα φόραγα το προηγουμενο βραδυ και τα είδε όλη η παρεα μου ταχα οτι δε τα είχα παρει μαζι μου στις διακοπες και οτι λέω ψέμματα. Που θα φτασουμε ηθελα να ηξερα να μη μπορουμε να είμαστε χαλαροι ουτε σε διακοπες και να ανησυχουμε με μας παιρνουν πραγματα απο το δωμάτιο. Με τετοια κρίση που υπαρχει αντι να προσπαθουμε να δειξουμε καλο προσωπο στο τουρισμό μας ορισμένοι επαγγελματιες απλα νοιαζονται πως θα πλουτισουν και δεν ενδιαφέρονται για τους πελάτες.
Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου