Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Η ΣΟΜΑΛΙΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Μαντόνα, Τζάστιν Μπίμπερ, Ριάνα, U2, Lady Gaga, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζένιφερ Λόπεζ, Κάνιε Ουέστ, Τζέι Ζ... είναι μερικοί μόνο από του 150 διάσημους αστέρες της μουσικής σκηνής που ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πολύ σημαντικό σκοπό.
Όλοι μαζί συμφώνησαν να αναρτήσουν στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook και στο Twitter ένα βίντεο που έγινε το 1973 με το τραγούδι «High Tide Or Low Tide» των Bob Marley & The Wailers, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν όσον αφορά στην επισιτιστική κρίση στην Ανατολική Αφρική.
Με αυτόν τον τρόπο υπολογίζεται ότι περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα ενημερωθούν για την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην Ανατολική Αφρική όπου πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ανάγκη επισιτιστικής βοήθειας, δυο εκατομμύρια παιδιά υποφέρουν από υποσιτισμό και 500.000 άνθρωποι κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα.
Εκτός από το να τα δει κανείς το εν λόγω βίντεο και να ακούσει το τραγούδι από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των καλλιτεχνών της μουσικής, μπορεί και να τα «κατεβάσει» από το iTunes, το www.imgonnabeyourfriend.org και την σελίδα facebook του Μπομπ Μάρλεϊ έναντι $1.29.
Στο facebook μάλιστα θα υπάρχει και η δυνατότητα για άμεσες δωρεές στον οργανισμό Save the Children's East Africa, μόνο με ένα κλικ.
Αλλά και η χήρα του Μπομπ Μάρλεϊ, Ρίτα στέλνει το δικό της μήνυμα: «Ούτε ένα παιδί δεν πρέπει να στερείται το φαγητό και το νερό. Ούτε ένα παιδί δεν πρέπει να υποφέρει. Οφείλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και βάλουμε ένα τέλος σε αυτό. Οφείλουμε να ταΐσουμε τα παιδιά και να σώσουμε τις ζωές τους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου